Zorgprofessional die uw glimlach weer laat stralen

Martijn Mersmann is sinds 2003 gediplomeerd tandprotheticus. Als specialist heeft hij veel ervaring opgedaan in tandartspraktijken en zorginstellingen. Ruim 10 jaar was hij werkzaam als docent prothetiek voor de afdeling Orale functieleer aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (Acta).

Gedurende de jaren is er veel kennis en ervaring gedeeld met diverse specialisten op het gebied van mondzorg. Martijn volgt met veel enthousiasme scholing en innovaties op het gebied van tandtechniek en tandprothetiek. Hij werkt met de meest betrouwbare en nieuwste technieken om hoogwaardige zorg en kwaliteit te garanderen.

De tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van het kunstgebit. De tandprotheticus is niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Tot de taak van de tandprotheticus behoort ook het geven van voorlichting en advies. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij uw persoonlijke wensen.